Home » HONDEN tot 1 jaar » DROPPIE (Middelmaat)

DROPPIE (Middelmaat)

DROPPIE AKTIEF JONG SPEELS MEISJE.

Droppie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link een video van Droppie

Kijk hoe leuk ze is!

Lieve Droppie en haar hondenvriendjes

Droppie is gered door ons contact Florin, hij heeft Droppie ondergebracht in zijn prive asiel Ringo Foster.

Droppie is een heel lief vriendelijk meisje, ze is gek op spelen en zou dat het liefst de hele dag doen. Droppie is andere honden gewend en kan met alle honden overweg. Bent u de baas die met haar wilt spelen, en genieten van haar aanwezigheid?

Wij staan in contact met de verzorger van Droppie.

Droppie verdiend meer dan een kennel waar ze verblijft in weer en wind.

Zodra de juiste match is gevonden voor Moppie reist zij af naar Nederland. In haar geboorteland Roemenië, heeft Moppie geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: DROPPIE
Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboren ongeveer Januari  2020
Formaat: Ongeveer 45-50 cm
Energie level: Normaal/Hoog immers zij is nog een jonge hond.
Kan met kinderen: Ja, vanaf 12 jaar
Kan met katten: onbekend
Europees paspoort: ja
Gezondheidsverklaring; Ja
Gesteriliseerd: Nog niet

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Online intake-formulier in te vullen of een mail te sturen naar: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe beter wij kunnen bekijken en bespreken of er een goede match kan zijn.

De onkostenbijdrage voor  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.