Home » HONDEN tot 1 jaar » DIXIE ( Middelmaat )

DIXIE ( Middelmaat )

VROLIJK LIEF REUTJE DIXIE,
DIXIE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk een filmpje over Dixie door op onderstaande link te klikken

Dixie speelt met Heidi

Dixie en Heidi spelen met een bal

Sinzy ons contact in Roemenie was met haar honden naar een veld gereden waar zij mogen spelen en rennen.
Op het moment dat zij terug naar huis wilde rijden stopte 50 meter voor haar een auto die een doos achterliet en hard weg reed.
Sinzy stapte uit en trof 5 kleine magere pups aan....
Zij bedacht zich geen moment, pakte de doos en reed hard achter de bestuurder aan die eerder de doos achterliet.

Alle pups zijn gered en verblijven nu bij haar in de opvang.
Dixie is klaar voor een nieuw leven bij een fijne familie.
Dixie logeert tijdelijk bij een gastouder binnen een huiselijke situatie.

Zijn opvang mama verteld over Dixie:

Super lief jong ventje, hij houdt ervan om kusjes te geven, hij is zo dol op mensen dat hij vergeet te eten, hoe goed het eten ook is.
Dixie is een vrolijk lief ventje en speelt de hele tijd. Wanneer je voorover buigt dan grijpt hij meteen de kans om heel veel kusjes geven.

Kortom Dixie is een enorme lieverd

NAAM: DIXIE
Geslacht: Reu
Leeftijd: Geboren februari 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm) op volwassen leeftijd
Type: Prachtige kruising herder/greyhound
kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden, hij is immers een jonge hond

Zodra de juiste match voor Dixie is gevonden mag hij op reis naar zijn nieuwe baasjes in Nederland

In zijn geboorteland Roemenië heeft Dixie geen kans op een gelukkig en veilig leven.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor DIXIE is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com