Home » HONDEN tot 1 jaar » DENZEL (Middelmaat)

DENZEL (Middelmaat)

DENZEL VROLIJKE LEUKE SPEELSE JONGE HOND
Denzel is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Deze en zijn broertje Diesel, klik op onderstaande link.

Denzel met broertje Diesel

Denzel is een van de  pups die zijn gevonden door ons contact  Crina in Roemenië.

De pups waren gedumpt met hun moeder.

Gelukkig zijn ze onder de hoede van Crina gekomen en genieten ze van het contact van de verzorgers.

Denzel is vriendelijk en is gek op rennen en spelen met andere honden, maar ook ravotten met zijn broertjes en zus, gaat hij niet uit de weg. Denzel is net als zijn broer en zus gek op mensen.

Wij zoeken voor Denzel een lief baasje, eventueel met een hondenmaatje, want dat zal Denzel erg leuk vinden.

Wij gunnen Denzel meer dan een betonnen vloer, in weer en wind om in op te groeien.

Heeft u voldoende tijd voor de begeleiding en opvoeding van een jonge hond. Bent u bereid om activiteiten en heerlijke wandelingen te maken. Spreekt het verhaal van Denzel u aan, dan nodigen wij u uit om te reageren.

Wij staan in contact met de verzorgster van Denzel.

Zodra de juiste match is gevonden voor Denzel, reist hij af naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenie, heeft Denzel geen schijn van kans op een fijn leven.

Naam: DENZEL
Geslacht: Reu
Leeftijd: 8 maanden oktober 2019
Formaat: Middelmaat (ongeveer 50 cm )
Gewicht: 15 tot 17 kg
Energie level: Normaal tot hoog. ( jonge hond)
Kan met kinderen: Ja, wij plaatsen Denzel niet binnen een drukke (gezin)situatie
Kan met katten: onbekend
Europees paspoort: ja
Gezondheidsverklaring; Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor DENZEL is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.