Home » HONDEN tot 1 jaar » BOB (Klein)

BOB (Klein)

🐾NIEUWE RESCUE🐾

GRAPPIG KLEIN PUPPE REUTJE BOB

Bob is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bob, grappig klein mannetje, die volgens onze rescuer een kruising teckel is. Bob is een heel lief en blij pupje.
Hij houdt van spelen is ook met de katten en de honden oke, Het liefst word hij over zijn buikje gekriebeld en geaaid.

Bob logeert op dit moment bij een lief opvang gezin hetzelfde gezin dat Tania ook gered heeft.

Voor Bob zoeken wij een lieve familie die een gelijkwaardig hondenmaatje hebben voor dit leuke mannetje.

Wij bemiddelen Bob niet in een druk gezin met jonge kinderen.
Het gezin waar bob nu verblijft leert hij omgaan met andere honden en katten.

Voor iedere hond is van belang dat haar toekomstige baasjes, voldoende tijd, geduld en inzicht hebben om haar te begeleiden en te laten ontwikkelen tot een fijn hondje. Denk daarbij aan 2de angstfase en ook de pubertijd.

Bob werd door ons contact Sinzy aangetroffen, op dezelfde plek waar ze Tania heeft gevonden. Zij reedt langs deze plek met haar auto toen ze naar de dierenarts ging, en op de terug weg zat Bob daar nog steeds. Toen Sinzi langs reed volgde hij de auto van Sinzi. Toen Sinzi haar auto stopte ging hij keurig zitten en kon ze hem meenemen. Alsof hij wist dat het goed zou komen. Bob moet wel wat aankomen in gewicht maar wij hebben daar alle vertrouwen in.

Zodra de juiste match voor is gevonden, reist hij met de Happy-Bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie, heeft dit kleintje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: BOB
Geslacht: Reu
Geboren: 6 juli 2020
Formaat: Klein hondje
Type: Prachtige kruising teckeltje
Energie niveau: Gemiddeld/Hoog, hij is immers een jonge hond en vraagt aandacht
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met katten: onbekend
Europees paspoortje: Ja
Gezondheidsverklaring dierenarts: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor BOB is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.