Home » HONDEN tot 1 jaar » BOB (GERESERVEERD)

BOB (Klein)

GRAPPIG KLEIN REUTJE BOB

Bob is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede

Bekijk via onderstaande links leuke video's van Bob

Bob loopt goed aan de lijn en is lekker aan het snuffelen
Bob lekker aan de wandel
Bob en Pedro delen wel een touwtje
Bob en Pedro lekker aan het spelen
Bob speelt met zijn rescuer
Bob wordt liefdevol behandeld door zijn vriendje

Bob loopt al netjes aan de lijn
Bob helpt het baasje met computerwerk
Bob speelt met zijn vriend Pedro

Bob leert al Nederlandse commando's

Bob toen hij net gered was. Wat een honger had hij zeg

Bob, grappig klein mannetje, die volgens onze rescuer en haar dierenarts is Bob een kruising teckel.

Bob is een heel lief en blij pupje.
Hij houdt van spelen is ook met de katten en de honden oke, Het liefst word hij over zijn buikje gekriebeld en geaaid.

Bob logeert op dit moment bij een lief opvang gezin hetzelfde gezin dat eerder hondje Tania redden .

Voor Bob zoeken wij een lieve familie die een gelijkwaardig hondenmaatje aanwezig is voor dit leuke mannetje.
Zodat zij samen kunnen spelen en ravotten.

Wij bemiddelen Bob niet in een druk gezin met jonge kinderen.
Het gezin waar bob nu verblijft leert hem omgaan met andere honden en katten.

Voor iedere hond is van belang dat haar toekomstige baasjes, voldoende tijd, geduld en inzicht hebben om hem te begeleiden en te laten ontwikkelen tot een fijn hondje. Denk daarbij aan 2de angstfase en ook de pubertijd.

Bob werd door ons contact Sinzy aangetroffen, op dezelfde plek waar ze Tania heeft gevonden.

Zij reedt langs deze plek met haar auto
Op de terug weg zat Bob daar nog steeds.

Toen Sinzi langs reed volgde hij de auto van Sinzi. Toen Sinzi haar auto stopte ging hij keurig zitten en kon ze hem meenemen.

Alsof hij wist dat het goed zou komen. Bob moet wel wat aankomen in gewicht maar wij hebben daar alle vertrouwen in.

Zodra de juiste match voor is gevonden, reist hij met de Happy-Bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenië, heeft dit kleintje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: BOB
Geslacht: Reu
Geboren: 6 juli 2020
Formaat: Klein hondje
Type: Prachtige kruising teckeltje
Energie niveau: Gemiddeld/Hoog, hij is immers een jonge hond en vraagt aandacht
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins)situatie
Kan met katten: Ja, wel begeleiden binnen nieuwe situatie
Europees paspoortje: Ja
Gezondheidsverklaring dierenarts: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor BOB is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.