Home » HONDEN tot 1 jaar » BIJOUX ( Middelmaat )

BIJOUX ( MIDDELMAAT

BIJOUX, WAT IS ZE MOOI

Bijoux is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Bijoux via onderstaande link

Bijoux en haar familie

Bijoux is een lieve pup die nog bij haar mama verblijft.

Bijoux is, net als elke pup, nieuwsgierig en speels. Bijoux is net als haar mama en broeres een lief hondje.

Wanneer zij de juiste opvoeding krijgen en begeleiding van het baasje binnen het gezin, zal zij uitgroeien tot een ware vriendin en maatje van het gezin.

Een gelijkwaardig hondenmaatje is wel gewenst voor Bijoux.

Wij bemiddelen Bijoux niet in een druk gezin met jonge kinderen.

Voor iedere hond is van belang dat de toekomstige baasjes, voldoende tijd, geduld en inzicht hebben om de hond te begeleiden en te laten ontwikkelen tot een fijne hond. Denk daarbij aan 2de angstfase en ook de pubertijd.

Bijoux werd samen met haar mama en broertjes door rescuer Florin gered. Zij leefden in een gevaarlijk drukke straat en de omwonders wilden het gezinnetje in het bos dumpen.

Zij verblijven nu in de opvang van Florin, waar de hondjes dagelijks in contact komen met de verzorgers, buiten spelen met andere pups en goed worden verzorgd.

Zodra de juiste match voor Bijoux is gevonden, reist zij met de Happy-Bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie, heeft dit kleintje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: BIJOUX

Geslacht: Teef

leeftijd: Geboren zomer 2020

Type: Onbekende kruising

Formaat: Middelmaat

Energieniveau: Gemiddeld tot hoog ( jonge hond )

Kan met kinderen; Ja > 12 jaar obv ouders/verzorgers

Chipregistratie: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor BIJOUX  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.