Home » HONDEN tot 1 jaar » BENNY ( Middelmaat )

BENNY ( MIDDELMAAT )

BENNY, MOOI LIEF PUPJE

Benny is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video van Benny via onderstaande link

Benny met zijn familie

Benny is een lieve en speelse pup die nog bij zijn mama verblijft.

Benny en zijn broer, zus en mama zijn lieve hondjes. mits met een goede opvoeding en begeleiding van het baasje binnen het gezin, groeien zij uit tot een ware vriend(in) en maatje van het gezin.

Benny is zoals iedere pup nieuwsgierig en speels. Een gelijkwaardig honden maatje is een vereiste. Wij bemiddelen Benny niet in een druk gezin met jonge kinderen.

Benny werd samen met mama en broertje en zusje gered door rescuer Florin. De familie verkeerde in gevaar in de hele drukke straat en omstanders wilden deze hondenfamilie in het bos dumpen.

Zij verblijven nu in de opvang van Florin, waar de hondjes dagelijks in contact komen met de verzorgers, buiten spelen met andere pups en goed worden verzorgd.

Zodra de juiste match voor Benny is gevonden, reist hij met de Happy-Bus naar Nederland.

In zijn geboorteland Roemenie, heeft dit kleintje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: BENNY

Geslacht: Reu

leeftijd: Geboren zomer 2020

Type: Onbekende kruising

Formaat: Middelmaat

Energieniveau: Gemiddeld tot hoog ( jonge hond )

Kan met kinderen; Ja > 12 jaar obv ouders/verzorgers

Chipregistratie: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Wilt u liever een intakeformulier per email naar ons sturen, dan kunt u het intakeformulier hier downloaden en deze volledig ingevuld aan ons verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor BENNY  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.