Home » HONDEN tot 1 jaar » BEERTJE (Middelmaat)

BEERTJE (Middelmaat)

PRACHTIG LIEF PUPJE BEERTJE

Wij staan in direct contact met de vrijwilligers van Beertje in het asiel

Zodra de juiste match is gevonden voor Beertje mag hij in januari naar zijn nieuwe familie in Nederland afreizen.

In zijn geboorteland Roemenië heeft deze kleine schat geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: Beertje
Geslacht: reu
Leeftijd: 3 maanden
Formaat: Middelmaatje (Dit is ingeschat door de dierenarts en kan uiteindelijk afwijken)
Type: prachtige kruising
Energie niveau: Gemiddeld ( is een pup )
Kan met kinderen: Ja , ons beleid >12 jaar obv ouders
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor  is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com