Home » HONDEN tot 1 jaar » ALICE ( Middelmaat )

ALICE ( Middelmaat )

PRACHTIGE, VROLIJKE EN JONG TEEFJE ALICE,
ALICE is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Kijk via onderstaande link hoe leuk Alice is!

Alice geniet van het buiten zijn

Alice werd door een familie in het buiten gebied niet ver van hun woning aangetroffen. Zij waarschuwden de moeder van ons contact Georgiana en vroeg haar om hulp.

De opvang en de rescue-ers vertellen over haar:
Alice is een heel vrolijk en speels jong teefje. Spelen met de andere honden vindt zij helemaal geweldig.
Zij is heel vriendelijk en heeft een vrolijk karakter.

Zij mag verhuizen naar een eigen mandje. Een tuin en een hondenmaatje zou heel erg fijn zijn voor dit knappe teefje.

NAAM: ALICE
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren media begin Mei 2019
Formaat: Middelmaat (50-55 cm)

Energieniveau: Hoog, zij is immers een jonge hond
Type: Prachtige onbekende kruising, vermoedelijk Retriever en/of Collie invloeden
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers
Kan met katten: Nee
Gezondheidsverklaring; Ja

Nu logeert Alice bij Georgiana in de opvang totdat de juiste match is gevonden.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een veilig leven daarom is onze stichting gevraagd voor Alice op zoek te gaan naar de juiste match.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor ALICE is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com