Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » SUZY ( Klein Middelmaatje )

SUZY

Ontzettend leuk en knap meisje SUZY SUZY is door ons contact Gabriela gered uit een vreselijk dodingsasiel waar zij op de nominatie stond, voor de volgende ronde..... Zij is net op tijd gered.
Gelukkig kon Gabriele dit leuke knappe meisje net op tijd weghalen uit deze hel

Als u op zoek bent naar een leuke hond, realiseer u dan dat vele kansarme en ongewenste honden, zoals SUZY,
op zoek zijn naar een lief baasje.

Zij vertelde ons dat SUZY een leuk hondje is, prima met andere honden.

Nu verblijft SUZY binnen een armzalig prive-asieltje, wat niet meer is dan wat houten pallets en een hok.
Op dit moment is het -19 en ligt er een dik pak sneeuw.

Wij gunnen dit leuke meisje ook zo graag een warme mand.

Zodra de juiste match voor Suzy is gevonden reist zij naar NL. In haar geboorteland heeft zij geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven......

Naam: SUZY
Geslacht: Vrouwtje
Type" Prachtige onbekende kruising
Leeftijd: Geschat door dierenarts tussen 3-4 jaar
Formaat: Kleine/normale middelmaat (45 cm)
Sociaal: Ja, vriendelijk
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders.
Europees paspoortje: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist SUZY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor SUZY is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com