Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » MISHA ( Middelmaat )

MISHA ( Middelmaat )

LIEVE MISHA

Deze jonge dame is ook gered uit het doding asiel in Roemenie en verblijft nu in het privé asieltje van Crina.

Misha is een ontzettende lieve vriendelijke hond, die ook dolgraag haar eigen baasje wilt

Zodra het juiste baasje is gevonden mag MISHA afreizen naar Nederland. In zijn geboorteland Roemenie, heeft zij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: MISHA
Geslacht: vrouwtje
Formaat: middelmaat
Leeftijd: Geboren rond Januari 2016
Energyniveau: Normaal
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders ( Geen druk gezin )
Kan met katten : onbekend
Chip en Paspoort: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MISHA naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MISHA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com