Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » MAYA ( Middelmaatje )

MAJA

Wij stellen u voor aan prachtige zachtaardige MAJA

Ons contact Crina vertelde ons dat Maja een hele vriendelijke hond is, zij houdt van aandacht.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden op zoek zijn naar een lief baasje.

MAJA is door Crina gered uit een vreselijk doding station in Roemenie waar zij verbleef in een speciale kennel.... de laatste dagen voor het einde.... Zij stond dus op de lijst... Gelukkig zag ons contactpersoon Crina haar lieve ogen en schoot Maja te hulp.

Maja is reisklaar en gezond verklaard door de dierenarts, nu nog een baasje.

Zodra de juiste match voor MAJA is gevonden reist zij naar NL. In haar geboorteland heeft Maja geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven Daarom is ons gevraagd Maja te bemiddelen.

Op de laatste foto is Maja nog in het dodingsasiel net voordat Crina haar hieruit redde.....

Naam: MAjA
Geslacht: Vrouwtje
Type: Onbekende kruising zij heeft uiterlijke overeenkomsten met een border collie.
Formaat: Kleine / normale middelmaat (45-50 cm)
Leeftijd: Geschat door de dierenarts ongeveer 4 jaar
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MAJA 2 naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MAJA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com