Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » MADDY ( Middelmaat )

MADDY ( Middelmaat )

PRACHTIG ONTZETTEND VRIENDELIJK MEISJE MADDY

Maddy is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti asiel in Roemenie.

MADDY verblijft nu in het privé asiel van Florin en dankzij lieve donateurs kunnen wij de opvangkosten van 45 euro per maand nu betalen anders had Maddy nu nog in het doding asiel gezeten.

Florin en zijn team vertellen over Maddy dat ze ontzettend vriendelijk en lief is, en dat ze spelen ook erg leuk vind, en goed kan opschieten met de andere hondjes

In haar geboorteland Roemenie heeft Maddy geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor Maddy op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist MADDY af naar haar nieuwe baasje(s).

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

NAAM: MADDY
GESLACHT: Vrouwtje
TYPE: Prachtige onbekende kruising
LEEFTIJD: December 2012
FORMAAT: middelmaat ( ongeveer 50-55 cm)
GEWICHT: 18 Kilo
SOCIAAL: Ja
KAN MET KINDEREN: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
KAN MET HONDEN: Ja
KAN MET KATTEN: Onbekend
GEVACINEERD; Ja
EUROPEES PASPOORT: Ja
CHIP REGISTRATIE: Ja
GECASTREERD: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MADDY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MADDY is: 225,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com