Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » KIMI ( Grote Middelmaat)

KIMI (Groot)

PRACHTIGE MOOIE AKITA KRUISING, TEEFJE KIMI

Wij stellen u voor aan KIMI, 1 van de zusjes die is gered, zij waren achtergelaten vlakbij het prive-asiel van ons contact. Zij bedacht zich geen moment en nam de zusjes onder haar hoede. Het zijn prachtige meiden, die momenteel bij haar in de opvang in Roemenie verblijven.

Bekijk de video van deze lieve schoonheid:

Omdat het een kruising AKITA's is zoeken wij een baasje met ervaring die weet wat Kimi nodig heeft.

Kimi is een lieve speelse jonge hond.

Zodra het juiste baasje is gevonden mag Kimi afreizen naar Nederland.

Naam: KIMI
Type: Poolhond door dierenarts bevestigd
Formaat: ongeveer formaat 55cm
Leeftijd: Geboortedatum volgens dierenarts 20 november 2016
Kan met kinderen: Ja, ons advies >12 jaar obv ervaren ouders.
Chip en Paspoortje: Ja

Wij gaan er vanuit dat serieuze geïnteresseerden voor deze pups, niet alleen voor het uiterlijk kiezen, maar daadwerkelijk verdiepen of kennis hebben van dit type hond.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde  intake reist KIMI naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor KIMI is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen.
Graag het formulier naar dit e-mailadres toesturen: futuredogs-nl@outlook.com