Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » INGER (Middelmaat)

INGER (Middelmaat)

VRIENDELIJKE LIEVE AANHANKELIJKE INGER, zij is een prachtige middelmaats teef, 3 jaar jong, gesteriliseerd.

Inger heeft een paar ogen waarin zoveel liefde uitstraalt

Deze lieverd kan goed met andere honden opschieten en aandacht van mensen vind ze ook heerlijk.....ze is gek op eten. Dit is een ontzettend lief meisje.

wie geeft haar een heerlijke mand vol met liefde en aandacht?

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele ongewenste en kansarmehonden op zoek zijn naar een lief baasje

Een tijdje geleden is Inger door ons contactpersoon Gabriela gered uit het dodgingasiel in Roemenie in opdracht van onze stichting, en verblijft nu in het privé asiel van Gabriela, tot dat wij het juiste baasje hebben gevonden voor deze mooie Lieve Zachtaardige dame.

Zodra het juiste baasje is gevonden mag Inger op reis naar Nederland. In haar geboorteland Roemenie, heeft INGER geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven, daarom is onze stichting gevraagd om voor haar een baasje te zoeken.

Naam: Inger
Geslacht; Vrouwtje
Type: Zachtaardig en vriendelijk
Leeftijd: 3.5 jaar
Energieniveau: Normaal
Schofthoogte: Middelmaat ongeveer 50 cm schouderhoogte
Gewicht: Ongeveer 25 kilo
Goed met andere honden: Ja
Goed met kinderen: Ja, ons beleid > 12 jaar obv ouders
Goed met katten: Onbekend
Paspoortje en Chipregistratie: Ja
Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Al onze bemiddelingshonden zijn geselecteerd op karakter en logeren bij een goede opvang.
Na een positieve intake-procedure reist zij naar haar nieuwe baasjes.

Wij bemiddelen Rescue honden uit Roemenië, daar hebben zij geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.
Wij bemiddelen niet zomaar, match is altijd prioriteit voor plaatsing, daarom werken wij met een intake- en plaatsingsprocedure.

Dit vind u onderaan de pagina of op het menupunt Formulieren.

Denkt u over voldoende tijd te beschikken om INGER een fijne toekomst te bieden? Dan vragen wij u ons intake-vragenformulier in te vullen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

De onkosten-bijdrage is incl. de verplichte vaccinaties, chip, Europees paspoort, medische check, ontwormen en anti-parasiet behandeling, sterilisatie, transport, alsmede de opvang/pension-kosten in Roemenië.

De onkosten-bijdrage voor INGER is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het INTAKE FORMULIER in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com