Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » FLOW ( Middelmaat )

FLOW ( Middelmaat )

PRACHTIG MEISJE FLOW

In onze opdracht gered door Crina uit het doding asiel, waar zij nu in een privé asieltje verblijft in Roemenie.

Flow is een vriendelijk lief meisje, kan goed met andere honden opschieten. Flow heeft een normaal energie niveau, maar ook Flow zal aan haar nieuwe situatie moeten wennen bij een nieuw baasje. Flow is iets te zwaar op dit moment omdat zij geen beweging krijgt.

In haar geboorteland Roemenie heeft Flow geen kans op een mooie toekomst, daarom gaan wij op zoek naar het juiste baasje voor Flow.

Zodra de juiste match is gevonden reist Flow af naar Nederland.

Naam: Flow
Geslacht: vrouwtje
Leeftijd: Rond de 2 tot 3 jaar
Formaat: Normale middelmaat ongeveer 50 cm ongeveer 20-22 kilo
Type: Onbekende kruising, vermoedelijk Retriever
Kan met kinderen: Ja > 12 jaar
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist FLOW naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor FLOW is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com