Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » EVY ( Klein Middelmaatje)

EVY ( Middelmaat )

EVY

Dit ontzettende leuke meisje was op AGILTY SEMINAR Hoe leuk en bijzonder is dat! Helaas heeft zij nog niet het juiste sportieve hondenbaasje gevonden met dezelfde hobby.

Bekijk de super leuke video van Evy:

EVY is een speels ondernemend teefje van 1.5 jaar jong , zij is een kleine middelmaat (40 cm) en een lief vriendelijke meisje. Naar de hondenschool gaan met haar opvangmama vindt zij geweldig leuk om te doen.

Als u op zoek bent naar een leuke gezellige hond, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden op zoek zijn naar een lief baasje.

EVY was achtergelaten op een filmset, daar kreeg zij aandacht en eten van de productiemaatschappij. Echter is er niemand meer op deze lokatie. Ruxandra haar rescue-er in Roemenie heeft haar nu in huis.

EVY past zich heel erg goed aan en daarom gaan wij voor EVY op zoek naar een fijn baasje, die haar aandacht en liefde geeft.

Zodra de juiste match voor EVY is gevonden, reist zij naar haar nieuwe baasje toe. Er is onze stichting om hulp gevraagd om voor EVY een baasje te vinden. In haar geboorteland Roemenie, heeft zij geen kans op een veilig of liefdevol leven.

Naam EVY
Geslacht: Vrouwtje
Type: Vriendelijk mens gericht hondje, onbekende kruising
Formaat: Kleine middelmaat 40 cm (kan enkele cm afwijken)
Leeftijd: Geschat door de dierenarts op 1.5 jaar
Energyniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja ( in een nieuwe situatie altijd in het begin begeleiden)
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist EVY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor EVY is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com