Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Teefjes » ALIA ( Klein Middelmaatje )

ALIA ( KLEIN MIDDELMAATJE )

PRACHTIGE ALIA

Wij stellen u voor aan knappe ALIA, ons contact Crina, trof haar aan bij de containers niet ver van haar huis....

Alia is achtergelaten door haar baasje vlak bij de woning van onze rescue-er. Zij zag dat Alia een lief meisje is en besloot haar te redden.

Crina vroeg ons ALIA te bemiddelen, in haar geboorteland Roemenië, heeft zij geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Alia afreizen naar haar nieuwe baasje in Nederland.

Naam: ALIA
Geslacht: Vrouwtje
Type: knappe onbekende kruising,
Leeftijd: 1.5 jaar jong
Energieniveau: Gemiddeld
Formaat; Kleine/normale middelmaat (45-48 cm) 15-16 kg
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist ALIA naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ALIA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com