Home » Honden ter ADOPTIE » ROBBIE ( Klein)

ROBBIE ( Klein)

ROBBIE  1 jaar, speels, gezellig, klein, reutje, kruising teckel, gevaccineerd met gezondheidsverklaring.

Zijn opvang  Paula, vertelt ons dat Robbie een ontzettend speels en gezellig hondje is.
Robbie kan met katten en andere honden samen leven en is een huiselijk leven gewend.
Knuffelen is ook 1 van zijn hobbies. Kortom Robbie is een ontzettend leuk jong hondje.

Bekijk de video's van deze kleine leukerd op YouTube:

Robbie dreigde in verkeerde handen te vallen doordat zijn baasje door gezondheidsproblemen niet langer meer voor hem kon zorgen.
Ons contact Paula en haar moeder grepen in en namen ROBBIE in huis
Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. `Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist ROBBIE zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.
In zijn  geboorteland Roemenie heeft ROBBIE geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Naam ROBBIE
Leeftijd; 1 jaar
Geslacht: Reutje
Formaat: klein 30-35 cm
Type; Vermoedelijk kruising teckeltje
Energyniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, wij plaatsen Robbie niet binnen een drukke (gezins)situatie
Kan met katten: Ja
Gevaccineerd: Ja in onze opdracht onderzocht door dierenarts
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd: Wordt binnenkort gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist ROBBIE naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ROBBIE is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.