Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » ZIPP ( Klein )

ZIPP ( Klein )

SPEELS ENERGIEK JONG VENTJE ZIPP

ZIPP is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti asiel in Roemenie.

Zipp verblijft nu in het privé asiel van Florin en dankzij lieve donateurs kunnen wij de opvangkosten van 45 euro per maand nu betalen anders had Charlie nu nog in het doding asiel gezeten.

Florin en zijn team vertellen over Zipp dat hij erg speels en energiek is, dus nooit een saaie boel met Zipp Hij vind het niet leuk om aan de lijn te lopen dus hier moet mee geoefend worden, maar dat zal voor het juiste baasje geen probleem zijn.

In zijn geboorteland Roemenie heeft ZIPP geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor ZIPP op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Zipp af naar zijn nieuwe baasje(s).

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

NAAM: ZIPP
GESLACHT: Mannetje
TYPE: Prachtige onbekende kruising
LEEFTIJD: Juni 2016
FORMAAT: klein (35 cm)
GEWICHT: 8/9 Kilo
SOCIAAL: Ja
KAN MET KINDEREN: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
KAN MET HONDEN: Ja
KAN MET KATTEN: Onbekend
GEVACINEERD; Ja
EUROPEES PASPOORT: Ja
CHIP REGISTRATIE: Ja
GECASTREERD: Word gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist ZIPP naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ZIPP is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.