Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » ROBIN ( Kleine Middelmaat )

ROBIN ( Kleine Middelmaat )

GEWELDIG VRIENDELIJK LIEF VENTJE ROBIN

Robin gered uit het doding asiel door Crina en nu bij haar in de opvang in Roemenie.

Robin is een geweldig leuk ventje, slim, vriendelijk, en lief. Houd van knuffels en aandacht en kan goed opschieten met andere hondjes. Wij zoeken voor deze leukerd een geweldig baasje die het leuk vind om met Robin alle leuke dingen in het leven te gaan ontdekken

Crina heeft ons gevraagd om Robin te bemiddelen naar liefdevolle baasjes. In zijn geboorteland Roemenie heeft Robin geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven

Als u overweegt een hond te willen binnen uw gezin, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden op zoek zijn naar een liefdevolle baas.

Naam: Robin
Leeftijd: ongeveer 1.5 jaar
Geslacht: Mannetje
Type: Onbekende kruising
Formaat: Klein Middelmaatje (40-45 cm)
Energyniveau: gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoort en chipregistratie: Ja
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist ROBIN naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ROBIN is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.