Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » MONTY ( Groot )

MONTY (Groot)

MONTY is een paar weken geleden in opdracht van ons uit het dodingasiel gered door ons contactpersoon Crina.

Het gaat heel goed met MONTY, het is een vriendelijke lieve jongen. Lief naar mensen en andere honden. Maar het priveasiel waar hij nu verblijft vind hij niet zo fijn, hij kan niet wennen aan alle hondjes die daar blaffen.

In zijn geboorteland Roemenie heeft MONTY geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven..

Wie geeft deze prachtige jonge vent met een hartje van goud een nieuwe start?

Op de 2e en de 4e foto verbleef Monty nog in het doding asiel.....

zodra de juiste match is gevonden mag MONTY op reis naar Nederland.

Naam. MONTY
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: tussen de 1 & 2 jaar
Energieniveau: normaal
Schofthoogte: ongeveer 55 cm ( 30-35 kilo)
Kan met kinderen: Ja, ons beleid>12 jaar obv ouders
Kan met katten: onbekend
Gevaccineerd: ja
Paspoortje en Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist MONTY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor Monty is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.