Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » LOEKIE ( Klein Middelmaatje )

LOEKIE

Klein Lief Ventje LOEKIE

Ongelofelijk maar waar, dit leuke kleine mannetje, is ook ongewenste en hup op de straat gezet.....

Gelukkig vond Crina hem en nam Loekie gelijk mee in haar auto.
Loekie is een aanhankelijk lief mannetje, met gemiddeld energyniveau.

Als u op zoek bent naar een leuke kleinere hond, bedenk dan dat vele ongewenste honden, zoals LOEKIE, op zoek zijn naar een lief baasje.

Loekie is reis klaar en gezond verklaard door de dierenarts.

Zodra de juiste match is gevonden, reist LOEKIE naar NL.

Loekie heeft in zijn geboorteland Roemenie geen schijn van kans op een lief baasje, daarom is ons gevraag om Loekie te bemiddelen.

Zodra de juiste match is gevonden mag Loekie afreizen naar Nederland.

Naam: LOEKIE
Geslacht: Mannetje
Type: Ontzettende lieve onbekende kruising
Leeftijd: Geschat door dierenarts: 3-4 jaar jong
Formaat: Kleine/kleine middelmaat
Energyniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja in nieuwe situatie even begeleiden
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag LOEKIE naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor LOEKIE is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com