Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » JULIAN ( Middelmaat )

JULIAN ( Middelmaat )

JULIAN, prachtige lieve reu, middelmaat, heeft nog geen geluk gekend in zijn jonge leven. Julian is een vriendelijk ventje ❤️

Ons contact Crina heeft ons gevraagd om op zoek te gaan voor de juiste match voor deze lieve hond.

3 jaar geleden kreeg Crina een melding, vader en moederhond levenloos door toedoen van mensen, er waren nog 3 pups, zij overleefde dit drama..... 1 van deze pups is JULIAN.

Hij is als enige nog niet geadopteerd en verblijft vanaf zijn 2 maanden bij Crina in haar prive-asieltje..... Dat is toch geen leven voor een jonge hond.... JULIAN verlangt zo naar een eigen mand ipv hok...een eigen voerbak, een eigen baasje die hem aandacht geeft en hem begeleid.
Daarom gaan wij op zoek naar het juiste baasje voor Julian, een baasje die begrijpt dat Julian de mooie dingen van het hond zijn buiten een asiel dient te leren, in kleine stapjes.

Naam: Julian
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: Rond de 3 - 3,5 jaar
Formaat: Normale middelmaat tussen 50-54 cm rond de 22-24 kg
Type: Onbekende kruising, vermoedelijk kruising herder
Sociaal: Ja vriendelijk naar de vrijwilligers in dit asiel
Kan met kinderen: Ja > 14 jaar wij plaatsen Julian niet binnen een drukke (gezins)situatie ivm acclimatiseren en prikkels
Kan met andere honden: Ja, in het begin begeleiden met kennismaking
Europees paspoortje: Ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist JULIAN naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor JULIAN is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.