Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » FLUFFY ( Klein Middelmaatje )

FLUFFY ( Klein Middelmaatje )

MOOI LEUK HONDJE FLUFFY

Fluffy is gered door ons contactpersoon Sinziana in Roemenie. Zij verteld ons over Fluffy, dat het een heel vrolijk gezellig grappig ventje is Kan met iedereen opschieten, andere honden, hij is gek op katten en mensen vind hij ook erg leuk.

Fluffy vind het heerlijk om binnen lekker te loungen samen met het baasje maar hij vind het ook erg leuk om naar buiten te gaan wandelen, snuffelen en even een sprintje trekken.

Ons is gevraagd FLUFFY te bemiddelen aangezien dit leuke ventje in zijn geboorteland Roemenie, geen kans heeft op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden reist FLUFFY af naar Nederland.

Naam: Fluffy
Geslacht: Mannetje
Gewicht: ongeveer 10-12 kilo
Type: Prachtige onbekende kruising
Formaat; Kleine middelmaat (35-40 cm kan enkele cm afwijken)
Leeftijd: Geboren rond Juli 2017
Kan met kinderen: Ja, < 12 jaar obv ouders
Kan met katten: ja
Europees paspoortje en chip registatie: ja
Gecastreerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist FLUFFY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor FLUFFY is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.