Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » CHARLIE ( Middelmaat )

CHARLIE ( Middelmaat )

LIEF RUSTIG VENTJE CHARLIE

Charlie is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti asiel in Roemenie.

Charlie verblijft nu in het privé asiel van Florin en dankzij lieve donateurs kunnen wij de opvangkosten van 45 euro per maand nu betalen anders had Charlie nu nog in het doding asiel gezeten.

Florin en zijn team vertellen over Charlie dat het een lieve vriendelijke hond is, lekker af en toe aan het spelen is. Verder is Charlie een rustige hond die goed kan opschieten met andere honden.

Wel moet Charlie nog leren aan de riem te lopen, maar dat zal voor het juiste baasje geen probleem zijn.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Charlie geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor Charlie op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Charlie af naar zijn nieuwe baasje(s).

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

NAAM: CHARLIE
GESLACHT: Mannetje
TYPE: Prachtige onbekende kruising
LEEFTIJD: Augustus 2012
FORMAAT: normale middelmaat (45-50 cm)
GEWICHT: 12/13 Kilo
SOCIAAL: Ja
KAN MET KINDEREN: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
KAN MET HONDEN: Ja
KAN MET KATTEN: Onbekend
GEVACINEERD; Ja
EUROPEES PASPOORT: Ja
CHIP REGISTRATIE: Ja
GECASTREERD: Word gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist CHARLIE naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor CHARLIE is: 225,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.