Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » Reutjes » BLUE ( Grote Middelmaat )

BLUE ( GROTE MIDDELMAAT )

Blue is een tijdje geleden gered uit het doding asiel in Roemenie en wacht nu met smart op het juiste baasje bij Crina in haar privé asiel. Hij is erg verdrietig daar, hij verlangt zo naar een eigen baasje

Blue is erg lief en kan goed met mensen overweg. Vrouwtjes honden middelgroot tot groot hebben zijn voorkeur, hij verblijft nu bij een vrouwtje in een kennel. Blue is een stabiel Alpha mannetje, we plaatsen Blue alleen bij mensen die ervaring hebben met dit ras en of grotere rescue honden.

Als u overweegt een hond aan te schaffen, bedenk dan dat vele ongewenste honden met smacht wachten op een liefdevol baasje.

Zodra de juiste match is gevonden voor Blue mag hij afreizen naar Nederland

Naam: Blue
Geslacht: mannetje
Ras: Kruising Husky/Herder
Leeftijd: Ongeveer 5 jaar
Formaat: Grote Middelmaat ongeveer 35 kilo
Energyniveau: gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >16 jaar obv ouders
Kan met andere honden: Ja word alleen bij een vrouwtje geplaatst
Kan met katten: nee
Paspoortje en Chipregistratie: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist BLUEnaar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor BLUE is: 265,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.