Home » Honden ter ADOPTIE » LASKO ( Klein )

LASKO ( Klein )

Wij stellen u voor aan Vrolijk, Klein, Jong, reutje LASKO, klein formaat. Lasko is, gevaccineerd, gecastreerd en gezond verklaard door een goede dierenarts .

Bekijk de video van deze lieve knuffel op YouTube:

LASKO logeert in een kleinschalig prive asieltje zijn verzorgers vertellen: " Lasko is een speels lief vrolijk  jong reutje, gek op aandacht. Altijd als hij ons ziet wil hij aandacht"  Lasko is gered door ons contact Florin en Bianca.
De mama van LASKO is samen met hem gered, zij was ongewenst en samen met haar zoon op straat gezet.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar onze intake-vragenformulier. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. `Daarom werken wij met een intake-procedure.

Onze email: futuredogs-nl@outlook.com

Wij staan in direct contact met de opvang van LASKO.

Lasko heeft in zijn geboorteland Roemenie geen kans op een veilig en liefdevol leven. Zodra de juiste match is gevonden reist Lasko naar NL.

Naam: Lasko
Geslacht; mannetje
Formaat: Klein (ong 35 cm) 7 kg.
Leeftijd; 1,5 jaar jong
Type: Onbekende kruising
Energyniveau: Gemiddeld
Sociaal: ja
Kan met kinderen: ja obv ouders is ons beleid >12 jaar
Kan met andere honden; Ja
Kan met katten: Onbekend kan niet getest worden.
Europees paspoortje: ja
Chip registratie: ja
Gecastreerd: ja
Gezondheidsverklaring ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist LASKO naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor LASKO is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.