Home » Honden ter ADOPTIE » KIRBY ( Kleine Middelmaat )

KIRBY

Lieve vriendelijke KIRBY, zij houdt van aandacht en knuffelen, een echte vriendin.

KIRBY is een schat van een meisje, helaas verblijft zij in het grote asiel.... Wie gaat samen met haar de mooie dingen van het hond zijn ontdekken en wilt haar baasje zijn?

Voor een goede indruk, bekijk dan zeker de video op Youtube:

Zet wel het geluid uit, in een groot asiel is het zodat honden gaan blaffen zodra een vrijwilliger de kennel in gaat, blij voor wat aandacht.

Lieve KIRBY logeert in een asiel waar een groep met vrijwilligers er alles aan doen om de hondjes te verzorgen en voor te stellen voor adoptie. Zo ook aan ons is gevraagd honden te promoten voor nieuwe baasjes.

De burgemeester hanteert een no kill beleid echter dient het aantal honden niet toe te nemen en dienen er huisjes gevonden te worden.

Zo ook voor deze lieve schat. Op dit moment zijn er te veel honden, wat betekend dat het beleid omgezet kan worden.... Dit willen wij voorkomen.

Op dit moment zijn er te veel honden en daarom proberen wij ook voor dit asiel te bemiddelen.
Ook de honden vanuit dit asiel selecteren wij op karakter, echter een rescue-hond is nooit een kant en klare hond, zij dienen te acclimatiseren en komen nu eenmaal vanuit een kennel-situatie.

Dit asiel heeft niet de mogelijkheid voor het maken van video's op verzoek. Van sommige honden is er wel beeld materiaal De vrijwilligers werken met man en macht voor de hondjes, daarom vragen wij u hiervoor begrip.

Zodra de juiste match voor KIRBY is gevonden reist hij zsm naar zijn nieuwe baasjes toe. In zijn geboorteland heeft hij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: KIRBY
Geslacht: Vrouwtje
Type: Onbekende kruising, wellicht stroomt iets van een labrador retreiver
Leeftijd: Geschat rond 5 jaar, zij is in de bloei van haar leven.
Formaat: Normale middelmaat (tussen 50-55 cm)
Sociaal: Ja, mens gericht
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders wij plaatsen haar niet binnen een drukke (gezins)situatie
Kan met andere honden; Ja
Kan met katten: Onbekend kan helaas niet getest worden in het asiel
Europees paspoortje en chipregistatie: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist  naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor KIRBY is: 265,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com