Home » Honden ter ADOPTIE » JORDAN ( Klein Middelmaatje )

JORDAN ( Klein Middelmaatje )

JORDAN ontzettend leuk jong reutje

Enkele dagen terug werd ons lieve contact Nicoleta benaderd door een vrouw, dat zij een hondje gevonden had, vermoedelijk ziek.
Nicoleta vroeg hulp om met Jordan naar de dierenarts te kunnen gaan. Wij doneerde 100 euro voor de rekening dierenarts.

Vandaag ging Roxy met JORDAN naar een goede dierenarts in een stadje verderop.
Wat bleek Jordan is kerngezond! Een jonge ventje van net 1 jaar, alle bloedtests afgenomen zijn negatief!!

Nicoleta kende deze mevr. zij had eerder een hond afgestaan, die ook zogezegd ziek zou zijn.
Een smoes om zo van haar hond af te komen, vermoed Nicoleta.

Doch een lastige situatie, stel Jordan was echt ziek? Of was op straat gezet door deze dame?
Dat wilde Nicoleta, voor deze lieverd, voorkomen. En daarom is Jordan opgehaald.

Nu is Jordan in de opvang bij Roxy en heeft Nicoleta ons gevraagd, voor dit mooie hondje op zoek te gaan naar een lief geduldig baasje.
Jordan is heel vriendelijk, aanhankelijk en heeft een lief zacht karakter en Is lief voor andere hondjes.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.
Daarom werken wij met een intake-procedure.

Zodra de juiste match is gevonden, reist JORDAN zsm naar zijn nieuwe familie in Nederland toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Jordan geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam: Jordan
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: Geboren medio mei 2018
Formaat: Klein middelmaatje 10,5 kg
Type: Onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Bekijk de video van de leuke ventje op YouTube:

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact