Home » Honden ter ADOPTIE » SUNNY ( Normale /Grote Middelmaat )

SUNNY ( GROTE MIDDELMAAT )

SUNNY is een vrolijke speelse jonge  reu,
Zijn staart kwispelt altijd van plezier.
Spelen is zijn grote hobby, zolang er leven in de brouwerij is vind Sunny het geweldig.
Mee naar het strand, rennen op de hei zijn favoriete bezigheden van Sunny

Bekijk de leuke video van Sunny:

Sunny houdt van aandacht van zijn verzorgster geniet  volop van een lange wandeling in de natuur.
Hij is een Aanhankelijke Trouwe Super leuke jonge hond.

Sunny is geen hond voor alleen een blokje om, wij zoeken echt een baasje die tijd heeft om activitieten met Sunny te ondernemen

Sunny was eerder achtergelaten bij een pompstation waar ons contact toevallig tankte met haar auto.
Zij trof Sunny aan en besloot direct te helpen.

SUNNY logeert bij ons contact Sinzi in Roemenie binnen een huiselijke situatie samen met andere honden en ook een kat.

In zijn geboorteland heeft Sunny geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom

gaan wij voor deze prachtige lieve hond op zoek naar het juiste match.

Naam: SUNNY
Geslacht: Reutje
Type: Onbekende kruising, vermoedelijk kruising herder
Leeftijd: Geboren begin maart 2018
Formaat: Grote middelmaat ongeveer 55 cm
Energyniveau: Gemiddeld/Hoog Sunny is een jonge ondernemende  hond.
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, in begin wel begeleiden
Chipregistratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist SUNNY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor SUNNY is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com