Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » SUNNY ( Middelmaatje )

SUNNY ( GROTE MIDDELMAAT )

SUNNY is een heerlijk vrolijk ventje, zijn staartje kwispelt altijd van plezier. Spelen is zijn grote hobby, zolang er leven in de brouwerij is vind Sunny het geweldig.

Bekijk de leuke video van Sunny:

Aandacht van zijn verzorgster geniet hij volop van. Hij is een Aanhankelijke Trouwe Super leuke hond

Sunny is geen hond voor alleen een blokje om, wij zoeken echt een baasje die tijd heeft om activitieten met Sunny te ondernemen

Sunny was achtergelaten bij een pompstation waar ons contact toevallig tankte met haar auto. Zij trof Sunny aan en besloot dit kleine ventje direct te helpen.

SUNNY logeert bij ons contact Sinzi in Roemenie binnen een huiselijke situatie samen met andere honden en ook een kat.

SUNNY maakt het erg goed en is een lieve vent

Daarom gaan wij voor deze lieverd op zoek naar het juiste baasje.

Helaas heeft Sunny in zijn geboorteland geen enkele kans op een lief baasje, daarom is ons gevraagd Sunny te bemiddelen.

Zodra de juiste match is gevonden reist Sunny naar zijn nieuwe baasje toe.

Naam: SUNNY
Geslacht: Mannetje
Type: Onbekende kruising
Leeftijd: Geboren begin maart 2018
Formaat: grote middelmaat ongeveer 55 cm op volwassen leeftijd
Energyniveau: Gemiddeld/Hoog het is immers een pupje die de wereld gaat ontdekken
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, in begin wel begeleiden
Europees paspoortje en chipregistratie: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist SUNNY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor SUNNY is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com