Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » SORA ( Kleine Middelmaat )

VROLIJKE LIEVE SORA Kleine Middelmaat

Sora is samen met haar zusje Dora gevonden bij een benzinepomp door ons contactpersoon Gabriela in Roemenie. Zij heeft beide zusjes gered en mee naar haar opvang genomen.

Sora is een vrolijk lief jong meisje die graag een eigen baasje wilt. Want er valt nog zoveel te leren en beleven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Sora afreizen naar Nederland.

Naam: Sora
Geslacht: Vrouwtje
Type: Leuke onbekende kruising
Leeftijd: ( geboren rond half April 2018 )
Formaat: (kleine) middelmaat (40-50 cm
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist SORA naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor SORA is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.