Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » NOAH ( Kleine/Normale Middelmaat )

NOAH

KANJER VAN EEN PUPJE NOAH

Bekijk de video van NOAH op YOUTUBE:

Een paar weken geleden zijn Noah en zijn 2 zusjes Nina en Noor gered van de koude staat door de ouders van ons Contactpersoon Georgiana in Roemenie.

Deze lieverds verblijven nu in de opvang bij Georgiana haar ouders in Roemenie.

NOAH is een gezonde, nieuwsgierige speelse pups en over ongeveer 4 weken mag zij afreizen naar haar nieuwe baasjes

In zijn geboorteland Roemenie heeft hij geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom is ons gevraagd dit prachtige lieve meisje te bemiddelen aan een heel lief baasje

Zodra de juiste match is gevonden, reist Noah naar zijn nieuwe baasje(s) toe. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

NAAM: NOAH
GESLACHT: Mannetje
TYPE: Prachtige onbekende kruising
LEEFTIJD: Ongeveer 3 maanden ( Geboren Medio Oktober 2018 )
FORMAAT: Kleine/normale middelmaat (40-50 cm)
SOCIAAL: Ja
KAN MET KINDEREN: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
KAN MET HONDEN: Ja
KAN MET KATTEN: ja i het begin begeleiden.
GEVACINEERD; Ja
EUROPEES PASPOORT: Ja
CHIP REGISTRATIE: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag NOAH naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor NOAH is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com