Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » NINA ( Kleine/Normale Middelmaat )

NINA

BEAUTY VAN EEN PUPJE PUPJE NINA

Bekijk de video's van NINA samen met haar zusje NOOR op YOUTUBE:

Een paar weken geleden zijn NINA en haar zusje NOOR en Broertje NOAH gered van de koude staat door de ouders van ons Contactpersoon Georgiana in Roemenie.

Deze lieverds verblijven nu in de opvang bij Georgiana haar ouders in Roemenie.

NINA is een gezonde, nieuwsgierige speelse pups en over ongeveer 4 weken mag zij afreizen naar haar nieuwe baasjes

In haar geboorteland Roemenie heeft zij geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom is ons gevraagd dit prachtige lieve meisje te bemiddelen aan een heel lief baasje

Zodra de juiste match is gevonden, reist NINA naar haar nieuwe baasje(s) toe. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

NAAM: NINA
GESLACHT: Vrouwtje
TYPE: Prachtige onbekende kruising
LEEFTIJD: Ongeveer 3 maanden ( Geboren Medio Oktober 2018 )
FORMAAT: Kleine/normale middelmaat (40-50 cm)
SOCIAAL: Ja
KAN MET KINDEREN: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
KAN MET HONDEN: Ja
KAN MET KATTEN: ja i het begin begeleiden.
GEVACINEERD; Ja
EUROPEES PASPOORT: Ja
CHIP REGISTRATIE: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag NINA naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor NINA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com