Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » LUNA ( Klein Middelmaatje )

LUNA

Een bijzonder verhaal <3 <3

LEVI en LUNA, 2 prachtige jonge honden, broer en zus.
Wij ontvingen deze ontzettende aandoenlijke foto;s van ons lieve contact Nicoleta. Beelden zeggen soms meer dan 1000 woorden.

Bekijk de filmpjes van Luna & Levi op YouTube en kijk hoe lief en leuk ze zijn.

Luna is een ontzettend Lief Meisje, beetje verlegen maar wat een schatje.

Op de laatste 4 foto's ziet u broertje Levi :-)

Luna en Levi zijn door bejaarde mensen, 80+, als ongewenst achtergelaten op een terrein achter het dorp.... Een ander ouder echtpaar kon dit niet aanzien en bracht iedere dag voer naar de hondjes toe.. Zo goed en zo kwaad zij konden, verzorgden zij dit jonge lieve duo.

Nicoleta en haar team hoorde van de verdrietige omstandigheden en het echtpaar wat zo de best probeerde te doen en schoot te hulp.
Uiteraard willen wij graag helpen om voor LEVI en LUNA lieve baasjes te vinden. Wij hebben aangeboden de onkosten voor opvang en de medische kosten op ons te nemen en op zoek te gaan naar de juiste match voor dit leuke 2-tal.

Beide mogen uiteraard afzonderlijk geplaatst worden. Maar samen zou fantastisch zijn.

Beide hondjes zijn ter adoptie, zodra de juiste match is gevonden, reizen zij naar de nieuwe baasjes toe. In hun geboorteland hebben wij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven....

Naam:LUNA
Geslacht: Vrouwtje
Leeftijd: geschat op 7-8 maanden
Formaat: Klein middelmaatje Ongeveer 35-38 cm
Type: Leuke onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja , ons beleid >12 jaar obv ouders
Paspoortje; Ja
Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag LUNA naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor LUNA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com