Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » JOEY ( Middel/Groot )

JOEY ( Middel/Groot )

STOERE SPEELSE PUP "JOEY" , jong reutje.
JOEY is een heerlijk speelse jonge knul, waarvoor wij nu opzoek gaan naar de juiste match.

3 weken terug is JOEY door ons contact Crina , in onze opdracht, gered uit een vreselijk dodingsasiel. Mama Laika is een prachtige blonde labrador retriever, ook zij is nu veilig.  Op foto 4 ziet u mama LAIKA, ook voor haar gaan wij op zoek naar de juiste match. Binnenkort komt zij ter bemiddeling.

Als u interesse heeft om JOEY een eigen mand te geven, neem dan met ons contact op. Zodra de juiste match is gevonden, reist JOEY naar zijn nieuwe familie toe. JOEY logeert in het prive-asiel van Crina, in zijn geboorteland Roemenië, heeft JOEY geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: JOEY
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: Geschat door de dierenarts geboren medio februari 2018
Type: Speelse pup, kruising Labrador retriever
Formaat: Op volwassen leeftijd grote middelmaat/groot (55-60 cm)
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoort & Chipregistratie: Ja

Is JOEY niet de hond die u zoekt? Bekijk dan zeker ook onze andere advertenties met leuke bemiddelingshonden.

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist OLIVER naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor JOEY is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.