Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » COOPER ( Middelmaatje )

COOPER (MIDDELMAATJE)

PRACHTIG LIEF MANNETJE COOPER

Geboren in Roemenie en gered door Gabriela waar Cooper met meerdere pups die ook gered zijn in de opvang verblijft tot het juiste baasje voorbij komt.

Cooper is een ontzettend Aanhankelijk lief ventje die ook erg van spelen houd. Cooper wil graag verder opgroeien knuffelen en spelen bij een leuke familie

Zodra de juiste match is gevonden mag COOPER afreizen naar Nederland.

Naam: Cooper
Geslacht: mannetje
Type: Leuke onbekende kruising
Leeftijd: ( geboren rond half Maart 2018 )
Formaat: (kleine) middelmaat (40-50 cm
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist COOPER naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor COOPER is: 340,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.