Stichting Friends4Straydogs
Home » Honden ter ADOPTIE » HONDEN tot 1 jaar » ARES ( Middelmaat )

ARES

ARES werkelijk een prachtige jonge en vriendelijke hond

Op zoek naar een baasje die samen met hem de mooie kanten van het hond zijn gaat ontdekken.

Als u op zoek bent naar een leuke jonge hond, realiseer u dan dat vele ongewenste honden zoals ARES, op zoek zijn naar een baasje.

ARES is nog maar 9-10 maanden jong en al ongewenst. Nu logeert hij bij ons contact Crina in haar opvang in Roemenie

ARES heeft een wat forse bouw, maar is een kleine/normale middelmaats hond en heeft voor een jonge hond een gemiddeld energyniveau. Ares is als ongewenste hond op straat gezet door zijn baasjes waarna gelukkig een kennis van Crina hem op tijd heeft kunnen redden.

ARES is klaar voor een nieuw leven en is gezondverklaard door de dierenarts. Zodra de juiste match is gevonden, reist Aris naar NL.

Ons is gevraagd ARES te bemiddelen, in zijn geboorteland Roemenie heeft hij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven...

Zodra de juiste match is gevonden mag Ares afreizen naar zijn familie in Nederland.

Naam: ARES
Geslacht: Mannetje
Type: Prachtige onbekende kruising met aparte gestroomde vachtkleur
Leeftijd: Geschat door dierenarts, 9-10 maanden
Formaat: Normale middelmaat (ong. 45-50 cm) 20 kg
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoortje: Ja
Chip registratie: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag ARES naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ARES is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com