Home » Honden ter ADOPTIE » ELMO ( Klein Middelmaatje )

ELMO ( Klein Middelmaatje )

SPEELS MOOI WOLLIG VENTJE ELMO

ELMO is een van de 6 honden die wij hebben kunnen redden uit het Mionesti asiel in Roemenie.

ELMO verblijft nu in het privé asiel van Florin en dankzij lieve donateurs kunnen wij de opvangkosten van 45 euro per maand nu betalen anders had Elmo nu nog in het doding asiel gezeten.

Florin en zijn team vertellen over ELMO dat hij lief is en spelen heel erg leuk vind verder een normaal energie niveau en goed op kan schieten met de andere hondjes.

Wel moet Elmo nog leren aan de riem te lopen, maar dat zal voor het juiste baasje geen probleem zijn.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Elmo geen kans op een liefdevol en veilig leven en daarom gaan wij voor Elmo op zoek naar een geweldig baasje.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Elmo af naar zijn nieuwe baasje(s).

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling

NAAM: ELMO
GESLACHT: Mannetje
TYPE: Prachtige onbekende kruising
LEEFTIJD: April 2014
FORMAAT: Klein Middelmaatje (40 cm)
GEWICHT: 12/13 Kilo
SOCIAAL: Ja
KAN MET KINDEREN: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders
KAN MET HONDEN: Ja
KAN MET KATTEN: Onbekend
GEVACINEERD; Ja
EUROPEES PASPOORT: Ja
CHIP REGISTRATIE: Ja
GECASTREERD: Word gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist ELMO naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ELMO is: 295,00 euro.

Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.