Home » Honden ter ADOPTIE » ELLYN ( GERESERVEERD )

ELLYN ( Kleine Middelmaat )

SUPER LIEF MEISJE ELLYN <3

Deze lieverd verblijft al een tijdje in een priveasieltje in Roemenie. Ellyn is daar samen met haar Vader Johny die inmiddels een baasje heeft gevonden en haar mama Elly die nog wel een lief baasje zoekt tegelijk in het asiel terecht gekomen ( Zie de laatste foto Ellyn met haar mams en paps :-)

Een van haar verzorgster Cristina Hent heeft ons gevraagd om Ellyn aan u voor te stellen omdat zij zo ontzettend lief en dankbaar is als zij een knuffel, kusje of iets lekker te eten krijgt :-)

Spelen en af en toe even lekker rennen vind zij ook heemaal geweldig :-) Ellyn kan goed met andere honden opschieten :-)

in haar geboorteland in Roemenië, heeft Ellyn geen kans op een veilig en liefdevol leven.
Zodra de juiste match is gevonden mag Ellyn op reis naar zijn nieuwe baasjes in Nederland.

Naam: Ellyn
Geslacht: vrouwtje
Type: Leuke onbekende kruising,
Leeftijd: Ongeveer 7 jaar
Energieniveau: Gemiddeld
Formaat; middelmaatje
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Chipregistratie en Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist ELLYN naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor ELLYN is: 225,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com