Home » Honden ter ADOPTIE » DAISY ( Kleine/normale middelmaat )

DAISY ( Middelmaatje )

DAISY,ontzettend lief teefje, zij is graag bij haar verzorgers, loopt netjes mee aan de riem, Daisy is een middelmaat, gevaccineerd,  en gezond verklaard door een goede dierenarts. DAISY is een hele fijne lieve aanhankelijke hond.

Als u op zoek bent naar een hele lieve hond, lees dan zeker verder. Vele kansarme en ongewenste honden zoals Daisy zijn op zoek naar een fijn baasje.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar onze intake-vragenformulier. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. `Daarom werken wij met een intake-procedure.
Onze email: futuredogs-nl@outlook.com

Wij staan in direct contact met de opvang van DAISY.

DAISY was achtergelaten op een bouwplaats met haar pups. Ons contact Nicoleta  trof DAISY tussen het bouwafval aan en besloot haar direct te helpen. In haar geboorteland Roemenie heeft DAISY geen kans op een fijne eigenaar. Zodra de juiste match is gevonden, reist Daisy naar NL.

Naam: DAISY
Geslacht: Vrouwtje
Type: Prachtige onbekende kruising
Formaat: Normale middelmaat (ong. 50 cm, 20 kg)
Leeftijd: geboren in 2014
Energyniveau; gemiddeld
Sociaal: Ja hele lieve aanhankelijke hond
Kan met kinderen: ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja, in het begin begeleiden
Europees paspoortje: ja
Gezondheidsverklaring: ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist DAISY naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor DAISY is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com