Home » Honden ter ADOPTIE » BRANDY ( Middelmaatje)

BRANDY ( Middelmaatje)

PRACHTIGE BRANDY

Brandy is ongewenst en samen met mama daisy en haar broertje en zusjes achtergelaten, uit de auto gezet.

Een lieve dame van het tankstation gaf mama Daisy en haar kroost eten en waarschuwde ons contact Nicoleta.

Brandy en haar familie logeren bij een opvang in huis.

Mama DAISY, is een kleine/normale middelmaats hond,
zij weegt 20 kg is erg lief en sociaal. Zij heeft een normaal/laag energy-niveau, is prima met andere honden en ook met katten. Ook Daisy is op zoek naar een baasje

Wij zijn gevraagd voor dit gezinnetje op zoek te gaan naar liefdevolle baasjes die begrijpen wat een pup nodig heeft en ook hier voldoende tijd kunnen vrijmaken.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een mail en vraag naar onze intake-vragenformulier.
Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.
Daarom werken wij met een intake-procedure.

Onze email: futuredogs-nl@outlook.com
Wij staan in direct contact met de opvang van Brandy.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Brandy zsm naar haar nieuwe familie in Nederland toe.

In haar geboorteland Roemenië heeft Brandy geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam BRANDY
Geslacht: Meisje
Leeftijd: Geboren op 29 dec. 2018
Formaat: Kleine/normale middelmaat op volwassen leeftijd
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Kan met katten: Ja in het begin wel even begeleiden
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja

Bekijk de video van dit mooie meisje op YouTube