Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » TIMO 1 ( Middelmaat )

TIMO

Prachtige TIMO, is 1 van de liefste en aanhankelijkste honden binnen het grote asiel.

 

Voor een goede indruk dient u beslist naar zijn video te kijken. Zet wel het geluid zacht/uit. Binnen een asiel zijn altijd alle honden blij en blaffen van blijdschap als er een vrijwilliger even tijd heeft voor een aai en een knuffel...... Precies wat zij zo ontzettend moeten missen...
Liefde aandacht en warmte...

Bekijk de video van Timo op YouTube:

 

Vaak vallen honden met een donkere vacht niet op in de kennels met meerdere honden en ziet men een prachtige hond zoals TIMO over het hoofd. Daarom is ons gevraagd voor TIMO op zoek te gaan naar een lief baasje. Kijk toch eens in de video hoe prachtig TIMO is.

Als u overweegt een hond te willen als maatje en gezinslid, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden zoals dit lieve knappe mannetje op zoek zijn naar warmte en liefde.

Wij gaat er voor het opbouwen van een vriendschap met TIMO in kleine stapjes om samen de mooie zijde van het hond zij,n te leren kennen en ervaren.

In zijn geboorteland heeft hij geen schijn van kans op een veilig en liefde vol leven en daarom is ons gevraagd hem te bemiddelen.

Zodra de juiste match voor TIMO is gevonden reist hij naar haar nieuwe baasjes toe

Naam: TIMO
Geslacht: Mannelijk
Type; Prachtige onbekende kruising
Formaat: Normale middelmaat ongeveer 50 cm
Leeftijd: 6 jaar
Sociaal; Ja
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders, wij plaatsen Timo niet binnen een drukke (gezins)situatie
Kan met andere honden: Ja
Kan met katten: Onbekend, kan helaas niet getest worden binnen het asiel
Gevaccineerd: Ja
Europees paspoort en chip registratie: Ja
Gecastreerd: Ja

Alle honden die wij bemiddelen zijn geselecteerd op karakter en logeren bij een goede opvang. Dit houd wel in dat elke hond die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven!

Geduld, tijd en opvoeding is dus essentieel! Kant en klaar honden bestaan niet.

Denk dus goed na voordat u reageert om een rescue hond een 2e kans te geven.Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.
 

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen. 
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist TIMO naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor TIMO is: 265,00 euro.

 
Wij werken met een officieel transport die voldoet aan de  Europese regels voor vervoer van honden.
 
Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com.