Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » TAZ ( Middelmaat )

TAZ ( Middelmaat )

RUSTIGE MOOIE TAZ

Bekijk de video van deze lieverd op YouTube

Zoekt u een maatje waar u heerlijk mee kunt wandelen, samen relaxen op de bank, lees dan verder

Dit schrijft zijn verzorgster over Taz:

Taz is gered uit het openbare asiel van Mihailesti in Roemenie. Toen was hij nog maar een nummer terughoudend tegenover mensen (wat heel begrijpelijk is). In het begin kon hij niet aangeraakt worden, maar stap voor stap herwon hij weer vertrouwen in mensen en
andere honden.

Het is een hele kalme rustige hond, en houdt ervan om op de achtergrond te blijven om andere voor te laten gaan.

Ik heb een speciale band met Taz, misschien omdat het veel moeilijker was om het voorrecht te hebben zijn hart te hebben gewonnen.

Hij zal in het begin terughoudend zijn maar als je hem eenmaal leert kennen ... ga je van hem houden, en hij van jou

Hij is niet de jongste meer maar voor honden betekent leeftijd niets. Hij vind wandelen heerlijk en kan verder goed met andere honden opschieten. Heerlijk relaxen geniet deze lieverd ook van. Een ritje mee in de auto vind hij spannend.

Bij serieuze interesse stuur ons dan een bericht.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling. Daarom werken wij met een intake-procedure.Wij staan in direct contact met de opvang van TAZ

Zodra de juiste match is gevonden, reist TAZ naar zijn nieuwe Familie in Nederland toe.

Naam TAZ
Geslacht: mannetje
Leeftijd: 9 jaar ( in zijn paspoortje staat 12 jaar omdat in Roemenie de honden altijd ouder vermeld worden bij binnenkomst in het gemeente asiel)
Formaat: middelmaat
Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv volwassen.
Kan met katten: onbekend
Europees Paspoortje : Ja
Chipregistratie: Ja
Bloedtest gedaan: alles in orde

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Iedere hond die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven. Geduld, tijd en opvoeding en inzicht is dus essentieel. Kant en klaar honden bestaan niet.
Denk dus goed na voordat u reageert om een rescue hond een 2e kans te geven.

Alle honden die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vaccinatie, gezondheid en transport.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip, Europees paspoort, opvangkosten en de reis naar Nederland.

Wij werken non-profit, alles komt ten goede aan de honden in nood.

Met vriendelijke groeten,

Stichting Friends4Straydogs

Tessa en Ina

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag TAZ naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor TAZ is: 195,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com