Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » SISSI ( Normale / grote Middelmaat )

SISSI ( Middelmaat/Groot )

SISS, TROUWE GEZELLIGE VRIENDIN,

Sissi, en haar broers Costello en Trill en zijn  zijn gered door ons contactpersoon in Roemenie, uit de kou in November waren zij achtergelaten in een verlaten woning.. Daar was een moeder met haar pups, een mama hond die nauwelijks eten voor haar zelf kon vinden.

Zij is meteen naar de dierenarts gegaan voor alle nodige zorg. Irina heeft alle 3 met de fles gevoerd! Costello, Trill & Sissi zijn helemaal gezond en op dit moment 6 maanden jong. Het zijn sociale leuke pubers die een baasje nodig hebben om verder op te groeien, te leren, en vooral veel liefde en knuffels te ontvangen en uiteraard te geven

• BESCHRIJVING SISSI VAN DE OPVANG WAAR SISSI IN ROEMENIE VERBLIJFT*

Dit schrijft de verzorgster van Sissi over haar

Sissi is erg lief, met haar prachtige amber kleurige ogen , het is een echte puber meid, maar je kan niet boos op haar worden ze heeft een eigen karakter en een eigen willetje. Maar ontzettend lief

Als Sissi van de bank moet doet net of ze je niet hoort en verbergt haar hoofd achter een kussen, in de hoop dat je haar niet meer opmerkt. Als je haar zachtjes van de bank duwt, laat ze zich duwen, stapt van de bank af, en loopt met een zucht weg, maar zwaait dan vrolijk met haar staart naar je.

Ze is actief, maar niet overdreven. Ze kan het goed vinden met katten en honden, Sissi leeft nu in een roedel met honden en katten.
Ze zou geschikt zijn voor een leuk stel of voor een alleenstaand persoon die geduld en tijd voor haar heeft. Zodra Sissi gewend is dan zou het voor haar leuk zijn om te onderzoeken welke trainingen/activiteiten Sissi leuk vind. Door tijdgebrek bij de opvang is hier geen tijd voor.

Als uw de gehoorzaamheid van een Duitse herder zoekt, is Sissi geen goede match.
Sissi is echt een aanwinst voor ieder die een maatje voor het leven zoekt.

Zodra de juiste match is gevonden mag zij afreizen naar haar nieuwe familie in Nederland. In haar geboorteland Roemenie, heeft Sissi geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam SISSI
Geslacht: vrouwtje
Leeftijd: Geboren rond half november 2017
Geslacht: meisje
Type: Kruising Herder, lief en vriendelijk
Formaat: Verwacht flinke middelmaat
Energieniveau: gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 obv ouders.
Kan met honden: Ja,
Kan met katten: Ja in het begin begeleiden
Paspoortje en Chipregistratie: Ja

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact