Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » RITA ( Middelmaat )

Klik hier om een tekst te typen.

RITA,  aanhankelijk, mensgericht, trouw en vriendelijke teefje
Rita is een normale middelmaat, gevaccineerd en heeft een gezondheidsverklaring. Rita is 4-5  jaar jong.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, bedenk dan dat vele kansarme en ongewenste honden op zoek zijn naar een baasje
HET VERHAAL VAN DE DAME DIE MOOIE RITA HEEFT GERED*

Rita vindt het heel erg leuk om in mijn
huis te wonen, en ze paste zich heel erg goed aan.

Ze is zindelijk en loopt perfect aan de lijn. Ik ben er vast van overtuigd dat ze een fantastisch maatje is.
Alle mensen die haar hebben ontmoet vertelde mij dat ze echt geweldige leuke hond is
Rita is een hond die een zoveel liefde te geven heeft en heerlijk speels.
Katten vind ze niet leuk, maar niemand is perfect.

RITA Houdt van: heerlijke wandelingen, spelen, knuffelen ... nog een keer knuffelen ... en nog meer knuffelen.

Rita vind het heerlijk om in het gezelschap te zijn van mensen Ze houd erg van mensen
In juni 2014 was Rita lid van een zigeunerfamilie in Roemenië die op het punt stonden om te verhuizen en Rita wilde achterlaten.

Dus mijn vriend en ik namen haar mee, en heeft Rita even bij ons gewoond.
Ze was een week in mijn huis en er was geen enkel probleem tegenover onze andere honden in huis.

Onze voorkeur is om Rita alleen te plaatsen zij is echt een maatje, op mensen gericht
Zodra de juiste match is gevonden mag Rita afreizen naar Nederland, in haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen kans op een fijn leven

LARA de opvang van RITA, verhuist binnenkort naar het buitenland vanwege haar baan....
Helaas kan Rita niet mee en zijn wij urgent op zoek naar het juiste baasje

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Naam: RITA
Geslacht: Teefje
Formaat: Ongeveer 50 cm (25 kilo)
Leeftijd: 4-5  jaar
Energieniveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja, ons advies >12 jaar
Kan met reuen: Ja
Kan met teefjes: Ja
Kan met katten: Nee
Gesteriliseerd: Ja
Gezondheidsverklaring; Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag RITA naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor RITA is: 295,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com