Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » PIA ( Middelmaatje)

PIA ( Middelmaat )

PIA, vriendelijk zachtaardig jong teefje

Pia is een ontzettend lief en vriendelijk teefje, zij houdt van spelen.
Helaas is er binnen het prive asiel van Gabriela maar weinig tijd, naast de verzorging van de honden over,
om leuke activiteiten te ondernemen met PIA. Pia verlangt heel erg naar een eigen thuis.

Pia is geboren in Roemenië en same met haar zusje MIA, ongewenst als pup achter gelaten en gelukkige gered door Gabriela.
Zusje Mia heeft al een poosje baasjes in NL die heel blij met haar zijn. Ook Pia verdient een fijn thuis.

Zodra de juiste match is gevonden mag PIA afreizen naar Nederland.

Naam: PIA
Geslacht: Teefje
Type: Leuke onbekende kruising
Leeftijd: geboren rond half April 2018
Formaat: Kleine/normale middelmaat (40-50 cm
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Chipregistratie: Ja
Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Pia wordt gesteriliseerd

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag PIA naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor PIA is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com