Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » MARY ( Kleine Middelmaat )

MARY ( Kleine Middelmaat )

Ontzettend lief meisje MARY, klein middelmaatje, ruwharig, 3,5 jaar jong.
MARY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.
MARY loopt keurig mee aan de riem en is graag in gezelschap van haar verzorgster Gabriela.

Als u op zoek bent naar een lief hondje realiseer u dan dat vele kansarme en ongewenste honden op zoek zijn naar een lief baasje

MARY werd op kerstavond, 24 dec gered van het afvalt uit de sneeuw....

Zij was hoog zwanger en net op tijd gered.

Wij hadden er niet aan moeten denken als haar kindjes op het afvalt ter wereld waren gekomen.

Mary is hoogzwanger ongewenst letterlijk op straat gezet. Zij heeft een baasje gehad, lopen aan de riem kent zij.

Kortom MARY verdient een heel erg lief baasje.Haar pupjes zijn nu oud genoeg om op zoek te gaan naar baasjes, voor haar wordt het ook tijd om een lief baasje te vinden. Binnenkort wordt MARY gesteriliseerd,

Wij staan in direct contact met de opvang van MARY.
Zodra de juiste match voor kleine MARY is gevonden reist zij vanaf medio mei naar haar nieuwe baasjes toe.
in haar geboorteland Roemenië heeft Mary geen kans op een baasje. Uiteraard mag het nieuwe baasje de naam aanpassen.

Naam : MARY
Geslacht: Teefje
Formaat: Kleine middelmaat
Leeftijd: Geschat door de dierenarts 3,5 - 4 jaar
Type: Ontzettende leuke onbekend kruising, ruwharig
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar
Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: wordt binnenkort gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Een hond wordt te vaak onderschat en te impulsief aangeschaft, dat willen wij voorkomen.
Honden vragen veel tijd en aandacht.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een hond daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen hond en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake mag MARY naar Nederland afreizen

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen. Een hond vraagt immers tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor MARY is: 340,00 euro.

Voor onze plaatsingsprocedure zie hier. Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om het intake-formulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com