Home » Honden beschikbaar vanaf 1 jaar » KOKO ( Normale Middelmaat )

KOKO ( Middelmaat )

Prachtige KOKO, een ideale hond

KOKO is een Kruising, labrador retriever, van 3-4 jaar jong,

KOKO vindt alles leuk en loopt prima mee aan de riem, is prima met andere honden en is een echte knuffelkont.
Uiteraard dient KOKO binnen een nieuwe situatie wel te acclimatiseren.

Als u op zoek bent naar een leuke hond, realiseer u dan dat vele kansarme en ongewenste honden zoals KOKO op zoek zijn naar een baasje.

Koko is gered door ons contact Lara in Roemenie en verblijft al een langere tijd bij haar in de opvang.

Onbegrijpelijk dat Koko, een ontzettende leuke en lieve hond nog steeds geen baasje heeft gevonden.

KOKO was voorheen van een oude dame, maar werd toch aangetroffen op straat en gevangen door de hondenvangers.

Lara kende de hond en redde hem op tijd.
Daarom proberen wij door onze tussenkomst KOKO te bemiddelen naar de juiste match.
Zodra voor KOKO de juiste match is gevonden, reist hij naar zijn nieuwe baasje toe.

KOKO heeft in zijn geboorteland Roemenië geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Interesse? Neem contact op en vraag naar onze intake-vragenformulier Contact

Naam: KOKO
Geslacht: Mannetje
Leeftijd: 3-4 jaar